Presentatie Musical Annie groot succes!!

Geplaats door
|

dinsdag, 02 juni 2015 19:51

MUSICAL ANNIE IN POSTHUIS THEATER GROOT SUCCES!

Heerenveen: Vrijdagavond 29 mei vond in het Posthuistheater te Heerenveen de presentatie van de musicalklas van Ateliers Majeur plaats. 

De bomvolle zaal kon genieten van het verhaal van het weesmeisje Annie, dat door de steenrijke mijnheer Warbucks geadopteerd wordt.

Een jaar lang hebben drie docenten gewerkt aan deze productie; een complete productie waar alles live werd gezongen. Met dansgroepen, theatergroepen, live begeleiding van een theaterband en zelfs een echte hond: het klopte helemaal en het plezier spatte eraf.

De musicalklas werd in het verhaal ondersteund door drie professionals die de volwassen rollen speelden. Fantastisch om te zien hoe deze professionals de kinderen inspireerden en ze naar een hoger niveau tilde. De vakkundige ondersteuning van de technici van het Posthuistheater verdient het ook om genoemd te worden, klasse!

In september start de musicalklas met een nieuwe productie. Wil jij ook schitteren op het podium en een fantastische beleving meemaken? Meld je dan aan via de website van Ateliers Majeur:http://ateliersmajeur.nl/activiteit/musicalklas/aanmelden?iframe=true

  • Fotograaf:Max van Gelder

 

Voeg een bericht toe